Terrasse

En terrasse skaber et fantastisk uderum, som du kan nyde godt af, når solen er fremme.

Terrasse

Går du og drømmer om at få en bygget en terrasse i haven? Ved at kontakte BM Tømrer & Snedker ApS er du et skridt tættere på at realisere drømmen.

En terrasse skaber et fantastisk uderum, som du kan nyde godt af, når solen er fremme. Her kan du starte dagen med en kop kaffe, læse en bog eller nyde et skønt måltid med hele familien samlet rundt om terrassebordet.

Hos BM Tømrer & Snedker ApS har vi stor erfaring med at bygge terrasser. Der findes en række forskellige løsninger og materialer, du kan vælge mellem. Her kan du rådføre og sparre med os i forhold til, hvilke materialer din nye terrasse skal udføres i.

Terrasse

Lad os tage en uforpligtende snak dit næste projekt

Vi designer og bygger din terrasse efter dine ønsker

Vi er stolte af, at vi som snedker og tømrer kan tilbyde at designe og bygge din terrasse helt fra bunden. Det vil sige, at du kan få lavet præcis den terrasse, du går og drømmer om.

Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS, kan du forvente, at vi sætter god tid af til at lytte de behov og ønsker, som du har til den nye terrasse. Her ser vi blandt andet på størrelse, omfang, materiale, samt om der skal være overdækket eller ej. Det er som udgangspunkt kun din egen fantasi, som sætter begrænsninger for, hvordan din terrasse kan komme til at se ud.

Da vi har flere års erfaring med at bygge terrasser og træterrasser, kan du finde inspiration i nogle af de billeder, som vi har lagt op på hjemmesiden. Det er varianter, som vi har bygget for andre private kunder i Vejle og omegn.

Terrasse detaljer
Terrasse detaljer

Vi tilbyder træterrasser af høj kvalitet

Der er i dag mange der vælger en træterrasse, fordi det giver noget varme og sjæl i forhold til det æstetiske udtryk. En træterrasse er også en løsning, som er modstandsdygtig over for det klima, vind og vejr, som vi har i Danmark. Det er derfor en løsning, som du kan få glæde af i mange år fremadrettet, hvis du husker at få den vedligeholdt. En træterrasse kræver nemlig vedligeholdelse – den er dog heldigvis forholdsvis nem og overkommelig at vedligeholde.

Hos BM Tømrer & Snedker ApS sætter vi dig gerne ind i, hvordan du vedligeholdelsen kan foregå, så du kan nyde den i mange år. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvilket også afspejler sig i resultatet af vores træterrasser. Vi har en kompromisløs tilgang til vores håndværk, da vi bestræber os på at være byens foretrukne tømrer og snedker i Vejle.

Hvad er prisen for at få bygget en træterrasse?

Prisen for at bygge en træterrasse afhænger af flere parametre. Det kræver blandt andet, at vi kender størrelsen og ikke mindst, hvilken træsort du ønsker, terrassen skal bestå af. Herudover vil det få betydning for prisen, om du vælger træbeskyttelse eller ej. Det kan dog varmt anbefales, da det vil forlænge levetiden.

Hvis vi alligevel skal se på, hvad det koster at få bygget en træterrasse. Vi leverer uden tvivl den bedste løsning til prisen, da håndværket er det vigtigste for os.

Få et uforpligtende tilbud på en terrasse eller træterrasse

Ønsker du en uforpligtende samtale om mulighederne for at etablere en terrasse i forbindelse med din bolig, sommerhus eller måske kolonihavehuset – så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi har flere års erfaring, hvorfor vi glædeligt ser på, hvordan vi kommer i mål med at realisere din drøm om en lækker terrasse, som du kan bruge hele året rundt.

Du kan vælge at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at vi kommer forbi din bolig i Vejle. Du kan ringe til os direkte på tlf.nr. 28 12 73 00, eller skrive en mail til os på brian@bmtømrer.dk. Her bestræber vi os på at besvare din mail hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og se på hvordan vi kan realisere din drøm om at få bygget en ny terrasse eller træterrasse.

Få et uforpligtende tilbud fra
BM Tømrer & Snedker

Har du behov for en loyal og dygtig tømrer, der går op i sit håndværk?

Vi gør altid vores absolut ypperste for, at du bliver tilfreds og får noget af det bedste håndværk på markedet. Her i forretningen er mottoet nemlig: Alle fortjener godt håndværk.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller send en e-mail til Brian på Brian@bmtømrer.dk - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi vender tilbage hurtigst, med et godt tilbud på din opgave.​