Tilbygning

Vi kan være behjælpelig med både små og store tilbygninger.

Tilbygning

Går du og drømmer om at få lavet en tilbygning? Så er du landet det helt rette sted. Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i tilbygninger i træ. Vi har gennem årene hjulpet flere af vores private kunder i Vejle med adskillige tilbygninger.

Vi kan være behjælpelig med både små og store tilbygninger. Det kan fx være du ønsker en lille udestue til rækkehuset, eller ønsker en omfattende udvidelse af sommerhuset? Uanset hvad, som er tilfældet, så hjælper vi dig på rette vej.

Kontakt os allerede i dag – og vi er behjælpelig med at skabe flere kvadratmeter i boligen.

Tilbygninger

Lad os tage en uforpligtende snak dit næste projekt

Skab mere værdi med en tilbygning

Hvis du mangler kvadratmeter i din bolig, så er en tilbygning den rette løsning. Måske er der en familieforøgelse på vej, og I mangler mere og mere plads? Dette er nødvendigvis ikke grund nok til at flytte. Bliv boende i dit nuværende hus, og skab mere plads ved hjælp af en tilbygning i træ.

Stor erfaring, høj ekspertise og en masse viden. Dette er nogle af kendetegnene ved BM Tømrer & Snedker ApS. Desuden vægter vi det gode og tætte samarbejde højt. Dette betyder, at vi altid stiller de nødvendige spørgsmål, således vi kommer godt i gang med projektet – og fuldfører det til perfektion. På denne måde sikrer vi, at tilbygningen bliver således, som du har gået og drømt om.

En tilbygning kræver som regel en tilladelse at bygge for kommunen. Her tilbyder vi at hjælpe dig med at lave de nødvendige tegninger, og udfylde den nødvendige ansøgning om tilladelse til at bygge den ønsket tilbygning. Dermed skal du hverken bruger kræfter og tid på denne del af processen. Vi er med dig hele vejen gennem byggeprocessen – både før, under og efter arbejdet er udført.

Fordelene ved tilbygning

Oftest er det både billigere og bedre at lave en tilbygning frem for at skulle flytte. Flytning er et stort projekt, som både kræver en masse tid, ressourcer og energi. Skab i stedet flere kvadratmeter med en tilbygning, hvor hele familien kan blive boende i trygge rammer.

Ejendomsværdien vil desuden stige ganske markant med en tilbygning. Boligen bliver helt naturligt større, og dermed mere attraktiv for potentielle købere, når ejendommen en dag skal på boligmarkedet.

Forskellige typer af tilbygninger

Der findes naturligvis forskellige typer af tilbygninger. Hos BM Tømrer & Snedker ApS kan vi være behjælpelig med både de store og små tilbygninger.

  • Garager: Har du netop opkvalificeret med endnu en bil? Så kan det være nødvendigt med en garage. Uanset om du vælger en åben eller lukket garagemodel, så vil det tilføre høj værdi til boligen.
  • Anneks: Et anneks bliver ofte anvendt som tilbygning af sommerhuset, men kan også bruges i den private bolig. Mangler I ekstra sovepladser i boligen? Et anneks kan fungere som et fremragende sted til overnattende gæster. Hvis du ofte arbejder hjemmefra, så kan annekset også fungere som et hjemmekontor, hvor du kan få fred og ro til fordybelse.
  • Udestuer: En udestue kan give et ekstra rum til hygge og samvær. Her kan man nyde udsigten til haven, mens man sidder inde i varmen. Udestuen vil skabe stor værdi, og kan anvendes hele året rundt.

Uanset om du ønsker en garage, et anneks, en udestue eller noget helt fjerde, så vil vi kunne være behjælpelig med det hos BM Tømrer & Snedker ApS. Kontakt os, og vi hjælper dig med at finde den smarteste løsning for lige præcis dig.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger helt naturligt af omfanget og størrelsen. For at kunne give dig en specifik pris på, hvad det vil koste dig at få opført en tilbygning, kræver det en uforpligtende samtale. Her kan vi dykke ned i de ønsker og drømme, som du har for, hvordan en tilbygning skal ende ud med at blive til.

Ud fra en god dialog kan vi lave et pristilbud til dig på. Vi kan garantere, at du får håndværk, som er af den højeste kvalitet. Vi sætter en stor ære i at udføre et solidt stykke arbejde, som du kan få glæde og gavn af i mange år fremadrettet

Vi lever af tilfredse kunder, hvorfor vi også altid løber den ekstra mil for at nå i mål med dit projekt til den aftalte tid og pris. Derfor kan du have ro i maven under hele forløbet, da der ikke kommer nogle pludselige ubehagelige overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få en professionel vurdering af, hvad det vil koste og kræve at realisere en tilbygning i forbindelse med din bolig, sommerhus eller kolonihavehuset. Vi kan hjælpe med en bred vifte af tilbygningsopgaver i og omkring Vejle.

Du kan vælge at kontakte os ved at ringe til os direkte på tlf.nr. 28 12 73 00. Du kan også vælge at skrive os en mail på brian@bmtømrer.dk. Her bestræber vi på at besvare din skriftlige henvendelse indenfor 24 timer eller hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at komme ud for at se, hvordan vi sammen kan realisere din drøm om en tilbygning til en konkurrencedygtig pris.

Få et uforpligtende tilbud fra
BM Tømrer & Snedker

Har du behov for en loyal og dygtig tømrer, der går op i sit håndværk?

Vi gør altid vores absolut ypperste for, at du bliver tilfreds og får noget af det bedste håndværk på markedet. Her i forretningen er mottoet nemlig: Alle fortjener godt håndværk.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller send en e-mail til Brian på Brian@bmtømrer.dk - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi vender tilbage hurtigst, med et godt tilbud på din opgave.​