Søger du en tømrer i Horsens, Fredericia, Børkop eller Bredballe?

Er du på udkig efter en tømrer i Horsens, Fredericia, Børkop eller Bredballe, så er du landet det helt rigtige sted!

Med BM Tømrer får du et erfarent mand tømrerfirma og jeg kan hjælpe dig med at få løst alle dine tømreropgaver.

Her får du kvalitetssikring, kompetent rådgivning og professionel service, så du kan være sikker på, at dit projekt bliver udført med omhu og opgaven bliver løst.

Skal du bygge til eller om?

En tilbygning laves for at skaffe mere plads, hvor en ombygning ofte laves for at kunne benytte de samme antal kvadratmeter på en anden måde eller mere smart, så det føles som om, man får mere plads, selvom det faktisk ikke er tilfældet.

Uanset om det drejer sig om en ombygning af eller tilbygning til hus, så skal du tage en snak med BM Tømrer og Snedker ApS om opgaven, da jeg har stor erfaring med netop disse opgavetyper.

Det er altid spændende at være med til at lave en flot tilbygning. Den repræsenterer typisk drømme om noget andet og mere og det har jeg stor respekt for.

Netop derfor gør jeg mig altid meget umage med mine opgaver. Jeg elsker at indfri kunders drømme.

Med ombygninger er det lidt det samme nogle gange. Andre gange noget helt andet. Her kan være tale om en total renovering eller mindre ombygninger, men det er vigtigt at have respekt for ønsker og traditioner, og det har jeg i min tilgang til opgaveløsning.

Læs mere om tilbygning til hus her >>

Lad BM Tømrer give et tilbud på din tilbygning eller ombygning
Lad os tage en uforpligtende snak dit næste projekt

Skal taget udskiftes?

Udskiftning af tag er en af de opgaver, som – hvis ellers man ejer det samme hus længe nok – man ikke slipper uden om.

Det er en stor opgave, som kræver en dygtig tømrer, og som på længere sigt er fuld af fordele for dig.

  1. Den oplagte fordel er naturligvis at du undgår huller i taget og dermed at du slipper for at vand lækker ind i din bolig.
  2. At få opdateret isoleringen i tagkonstruktionen til nutidig standard vil give mindre varme- og energiforbrug i boligen og du kan dermed spare penge på varmeregningen.
  3. Når taget er tæt og energiforbruget bliver bedre, får du et bedre indeklima i huset. Dette kan f.eks. give færre sygedage.

Vil du vide mere om tagudskiftning? Se her >>

Tagudskiftning ved BM Tømrer
ny terrasse ved BM Tømrer

Skal I have bygget ny terrasse?

Terrasser er et sted, hvor man kan komme helt ned i gear og samle kræfter. Når man skal bygge en terrasse skal man være opmærksom på, at terrassen skal være robust og modstandsdygtig over for vejr og vind. Det er vigtigt, at den er bygget ordentligt, med de rette materialer, for at det bliver en holdbar løsning, I kan have glæde af i mange år fremover.

Derfor er det altid en god ide at få en professionel tømrer til at hjælpe med at bygge terrasse.

Hos BM Tømrer får du kompetent rådgivning og professionel service, så du kan være sikker på at dit projekt bliver udført korrekt og med kvalitet.

Se mulighederne for ny terrasse her >>

BM Tømrer tager også snedkeropgaver

Som tømrer oplever jeg ofte, at det kræver opfindsomhed at få dele til at passe sammen som en helhed.

Nogle gange kan det være nødvendigt for dig som kunde at konsultere en snedker, men det behøver du ikke gøre, når du hyrer mig. Jeg er nemlig både tømrer og snedker, og jeg synes, at det kombinerer det bedste fra begge verdener.

Det betyder samtidig, at jeg er et oplagt valg, når I f.eks. skal have monteret nyt køkken eller der er behov for at tænke alternativt ved en ombygning eller tilbygning til jeres hus.

Brian BM Tømrer & Snedker

Kontakt BM Tømrer & Snedker for et uforpligtende tilbud

Søger du en snedker eller tømrervirksomhed til en opgave i Horsens, Fredericia, Børkop eller Bredballe, så tøv ikke med at kontakte mig på telefonnummer 28127300 eller på en mail på brian@bmtømrer.dk.

BM Tømrer tager altid gerne en snak om drømme og muligheder, ligesom jeg også gerne giver et uforpligtende tilbud på opgaven, så du har en ide om omfang og budget.

Få et uforpligtende tilbud fra
BM Tømrer & Snedker

Har du behov for en loyal og dygtig tømrer, der går op i sit håndværk?

Vi gør altid vores absolut ypperste for, at du bliver tilfreds og får noget af det bedste håndværk på markedet. Her i forretningen er mottoet nemlig: Alle fortjener godt håndværk.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller send en e-mail til Brian på Brian@bmtømrer.dk - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi vender tilbage hurtigst, med et godt tilbud på din opgave.​