OPSÆTNING AF KØKKEN

SØGER DU EN PROFESSIONEL TØMRER ELLER SNEDKER?

Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi eksperter i at opsætte, bygge og montere en lang række køkkener uanset størrelse, type eller materiale. Gennem godt håndværk, snilde, omhyggelighed og kvalitet kan vi hjælpe dig med at etablere husets mest centrale rum.

KONTAKT BM TØMRER & SNEDKER I DAG!
Opsætning køkken

Ønsker du hjælp til opsætning af køkken?

Har du fundet dit drømmekøkken, og ønsker du professionel hjælp til opsætning og montering af dette, så er du landet det helt rette sted. Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i montering og opsætning af køkken.

Vi har gennem årene samlet, bygget, opsat og monteret diverse størrelser og typer af køkkener, hvorfor vores ekspertise kan garantere dig et perfekt resultat. Dermed kan du nyde dit drømmekøkken, som er klar til brug, når vi har udført vores arbejde.

Har du en drøm om et snedkerkøkken, vil vi med glæde opfylde drømmen. Hos BM Tømrer & Snedker ApS laver vi snedkerarbejde. Derfor vil vi kunne hjælpe med at fremstille og designe køkkenet efter dine drømme, hvorefter vores tømrer kan opsætte og montere køkkenet. 

SPAR TID OG ENERGI PÅ OPSÆTNING AF KØKKEN

Der er mange fordele ved at vælge en erfaren snedker og tømrer til at montere og opsætte dit nye køkken. Her kan du få hjælp til montering og samling af dele af køkkenet eller en komplet opsætning af køkkenet. Valget afhænger ofte af, hvor meget tid, du selv vil bruge på at samle dit nye køkken, og hvor meget du vil overlade ansvaret til os som professionelle montører.

Når du vælger os til at hjælpe med opsætning af dit køkken, så sparer du tid og kræfter på at samle og montere et køkken. Det kræver en hel del tålmodighed og erfaring for at få et smukt resultat. Der er mange dele og elementer, som skal monteres korrekt, så du får et køkken helt i vater og dermed et smukt resultat.

Da køkkenet i mange boliger har en central placering i hjemmet, er det også vigtigt, at det bliver gjort til perfektion. Dermed får du også den fulde visuelle og funktionelle oplevelse af at bruge dit nye køkken.

Opsætning af køkken

Har du brug for en dygtig tømrer?

2812 7300
Brian BM Tømrer med boremaskine

GARANTI FOR KORREKT MONTERING OG OPSÆTNING AF DIT KØKKEN

Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til opsætning af køkken, kan du forvente den højeste kvalitet. Vi værner om vores håndværk, og den service vi tilbyder. Hos os er opgaven løst, når køkkenet er samlet og monteret til perfektion. Vi gennemgår derfor køkkenet meget nøje, inden vi præsenterer det for dig.

Alt efter hvilket køkken du har valgt, sørger vi for at følge producentens anvisninger og anbefalinger, så du får mest mulig glæde af dit nye køkken.

SÅDAN FOREGÅR OPSÆTNING AF KØKKEN

Hvis ikke du har monteret et køkken før, kan det sagtens virke som en uoverskuelig opgave. Der er mange løse dele, og det kan være svært at overskue, hvor det er bedst at starte, og hvilke udfordringer, du kan støde på.

Med vores erfaring i opsætning af køkken, har vi en klar procedure for, hvilken rækkefølge vi samler køkkenet i. Dermed ved vi, at du får et helt perfekt resultat, som også er effektivt.

Typisk foregår en opsætning af køkkenet ved, at det gamle køkken rives ned, inden man kan gå i gang. Hvis du ikke allerede har fået det revet ned, er det noget, som vi naturligvis også hjælper med som en del af processen. Når det gamle køkken er revet ned, samt al el og VVS er klar, så kan vi starte på montering og opsætning af dit køkken.

Prisen kan også blive højere, hvis dit gulv er skævt, da vi skal justere vinklerne, så du stadig får et resultat, der er i vater. Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til opsætning af køkken, kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris.

Opsætning køkken
opsætning køkken

HVAD KOSTER OPSÆTNING AF KØKKEN?

Prisen for opsætning af køkken afhænger af flere væsentlige faktorer, før vi kan give en helt nøjagtig pris. Det handler naturligvis om, hvilke dele der skal monteres og installeres, samt hvor stort et køkken der er tale om. Her ser vi på omfanget af opgaven, da prisen oftest handler om, hvor mange timer det vil tage at udføre. Det er klart, at et større køkken med mange dele og elementer tager længere tid, end et lille køkken.

Prisen kan også blive højere, hvis dit gulv er skævt, da vi skal justere vinklerne, så du stadig får et resultat, der er i vater. Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til opsætning af køkken, kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris. Du kan læse mere om de opgaver vi udfører, og bliv klogere på hvilken kvalitet BM Tømrer & Snedker har at byde på.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

HAR DU SPØRGSMÅL TIL OPSÆTNING AF KØKKEN?

Har du spørgsmål til opsætning af køkken, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på, at vi hjælper med en komplet opsætning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sætter gerne tid af til, at vi sammen får en ærlig og god dialog omkring dine muligheder.

Du kan enten ringe til os direkte på tlf. 28 12 73 00 eller skrive os en mail på brian@bmtømrer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og tage en nærmere dialog.