TRÆTERRASSE

SØGER DU EN PROFESSIONEL TØMRER?

En træterrasse skaber et fantastisk uderum, som du kan nyde godt af, når solen er fremme. Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi eksperter i at lave træterrasser i høj kvalitet, hvor vi er med i hele processen lige fra design, opbygning og til det færdige resultat. 

KONTAKT BM TØMRER & SNEDKER I DAG!
Træterrasse med træhegn

OPBYGNING AF TRÆTERRASSE

 

Går du og drømmer om at få bygget en terrasse i haven? Ved at kontakte BM Tømrer & Snedker ApS er du et skridt tættere på at realisere drømmen. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og skræddersyede løsninger, der passer til dine ønsker og budget. 

En terrasse skaber et fantastisk uderum, som du kan nyde godt af, når solen er fremme. Den kan forvandle din have og skabe et rum, hvor du og din familie kan skabe minder i mange år fremover. 

Når det kommer til opsætning af terrasser, er valg af materialer afgørende. Træterrasser er en populær valgmulig, da de tilføjer varme og karakter til dit udendørs rum. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rette træ til din terrasse.

Vores team af dygtige håndværkere vil sikre, at opsætningen af terrassen udføres omhyggeligt og præcist. Vi tager hensyn til terrassens størrelse, form og placering for at skabe et resultat, der passer perfekt til dine behov og ønsker

Lad os hjælpe med at gøre din terrasse drøm til virkelighed, kontakt os her.

VI DESIGNER OG BYGGER DIN TERRASSE EFTER DINE ØNSKER

At bygge og opsætte en terrasse er en kreativ proces, og hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi stolte af, at vi som snedker– og tømrervirksomhed kan tilbyde at designe og bygge din terrasse helt fra bunden. Vores dedikerede team af snedkere og tømrerer tilbyder skræddersyede terrasseløsninger, der opfylder dine unikke behov og ønsker. 

Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS, går vi grundigt til værks. Vi starter med at lytte nøje til dine ønsker og behov for design og opsætningen af terrassen. Her ser vi blandt andet på terrassens størrelse, form, og det ønskede materiale. Vi tager også højde for, om du ønsker en overdækning, der giver dig mulighed for at nyde din terrasse i al slags vejr. 

Vores erfaring inden for opsætning af terrasser betyder, at du ikke behøver at lade dig begrænse af standardløsninger. Din fantasi er den eneste grænse, når det kommer til design af din drømmeterrasse. Du kan lade dig inspirere af vores billeder fra tidligere gennemførte projekter for kunder i Vejle og omegn. 

Løftet terrasse ved nybygget hus

Har du brug for en dygtig tømrer?

2812 7300

VI TILBYDER TRÆTERRASSER AF HØJ KVALITET

Mange mennesker foretrækker i dag en træterrasse, og det er ikke uden grund. En træterrasse tilfører nemlig en varme og sjæl til udendørsområdet, som er uovertruffen når det kommer til æstetik og hygge.

En af de mest overbevisende fordele ved en træterrasse er dens modstandsdygtighed over for det skiftende danske klima, vind og vejr. Danmarks uforudsigelige vejrforhold kan udfordre materialer, men træterrassen står imod og bevarer sin charme og funktionalitet.

Det bedste er, at en velholdt træterrasse kan glæde dig i mange år fremover. Vedligeholdelse er nøglen til at bevare terrassens skønhed og holdbarhed, men frygt ej – vedligeholdelsen behøver ikke at være besværlig. Tværtimod, den er heldigvis nem og overkommelig at vedligeholde.

Hos BM Tømrer & Snedker ApS ønsker vi at dele vores ekspertise omkring vedligeholdelse med dig. Vi guider dig gerne igennem de bedste praksisser og metoder, så du kan fortsætte med at nyde din træterrasse i mange år fremover.

Vi sætter en stor ære i vores håndværk, hvilket også afspejler sig i resultaterne af vores træterrasser. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, fordi vi stræber efter at være Vejles foretrukne tømrer og snedker. Når du vælger os til opsætning af din terrasse, kan du stole på, at den bliver udført med omhu og ekspertise, så du kan skabe minder og hyggelige øjeblikke på din smukke træterrasse.

HVAD ER PRISEN FOR AT FÅ BYGGET EN TRÆTERRASSE?

Prisen for at bygge en træterrasse afhænger af flere parametre. Det kræver blandt andet, at vi kender størrelsen og ikke mindst, hvilken træsort du ønsker, terrassen skal bestå af. Herudover vil det få betydning for prisen, om du vælger træbeskyttelse eller ej. Det kan dog varmt anbefales, da det vil forlænge levetiden.

I er dog altid velkommen til at kontakte os for et aldeles uforpligtende og gratis tilbud på en træterrasse.

Træterrasse bygget til parcelhus
UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

HAR DU SPØRGSMÅL TIL AT ETABLERE EN TRÆTERRASSE?

Ønsker du en uforpligtende samtale om mulighederne for at etablere en terrasse i forbindelse med din bolig, sommerhus eller måske kolonihavehuset – så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi har flere års erfaring, hvorfor vi glædeligt ser på, hvordan vi kommer i mål med at realisere din drøm om en lækker terrasse, som du kan bruge hele året rundt.

Du kan vælge at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at vi kommer forbi din bolig i Vejle. Du kan ringe til os direkte på tlf.nr. 28 12 73 00, eller skrive en mail til os på brian@bmtømrer.dk. Vi bestræber os på at besvare din mail hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og se på hvordan vi kan realisere din drøm om at få bygget en ny træterrasse.