TILBYGNING TIL HUS

SØGER DU EN PROFESSIONEL TØMRER?

Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi godt klar over, at valget om en tilbygning har krævet mange overvejelser. Hos os kan vi tilbyde at være behjælpelige med alle typer af tilbygninger – store som små. Vores mål er at realisere din drøm om at udvide de fire vægge, så du kommer tættere på drømmeboligen.

KONTAKT BM TØMRER & SNEDKER I DAG!
Tilbygning af udestue

DRØMMEN OM EN TILBYGNING

Går du og drømmer om at få lavet en tilbygning? Så er du kommet til det rette sted. Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i tilbygninger af træ. Vi har gennem årene hjulpet flere af vores lokale kunder i Vejle med adskillige tilbygninger.

Vi kan være behjælpelige med både små og store tilbygninger. Her har vi blandt andet stor erfaring med en lille udestue til rækkehuset eller en omfattende udvidelse af sommerhuset. Men uanset hvad du gerne vil have lavet, så vil vi hjælpe dig på rette vej.

Kontakt os og lad os høre om dine drømme så vi kan være behjælpelige med at skabe flere kvadratmeter til boligen.

SKAB MERE VÆRDI MED EN TILBYGNING OG OPLEV FORDELENE

Står du og mangler kvadratmeter i din bolig, så vil en tilbygning være den rette løsning. Måske er der en familieforøgelse på vej, som skaber pladsmangel? Måske har du et ønske om flere kvadratmeter? Der kan være mange grunde til, at du vil tilbygge, så du ikke behøver at flytte fra din bolig. Med tilbygningen kan du blive i dit nuværende hus ved at skabe den manglende plads.

Stor erfaring, ekspertise på højt niveau og en masse viden udgør kendetegnene ved BM Tømrer & Snedker ApS. Udover dette prioriterer vi det gode og tætte samarbejde med dig højt. Det indebærer, at vi altid stiller de nødvendige spørgsmål, så vi sikrer en grundig opstart af projektet, så det bliver fuldført med præcision. På den måde sikrer vi, at tilbygningen bliver nøjagtig, som du har gået og drømt om.

BM Tømrer & Snedker ApS vil altid anbefale at kigge mulighederne for en tilbygning igennem, da der er mange fordele ved en tilbygning frem for at skulle flytte. En flytning er et stort projekt, som både kræver en masse tid, ressourcer og energi. Så skab i stedet flere kvadratmeter med en tilbygning, hvor hele familien kan blive boende i trygge rammer.

En anden fordel er, at ejendomsværdien vil stige ganske markant med en tilbygning. Boligen bliver helt naturligt større og dermed mere attraktiv for potentielle købere, når din bolig en dag skal på boligmarkedet.

Renovering hus

Har du brug for en dygtig tømrer?

2812 7300
Væg med akustikplader

VI HJÆLPER DIG MED TILLADELSERNE TIL DIN TILBYGNING

Normalt kræver en tilbygning en tilladelse fra kommunen, inden byggeriet kan påbegyndes. Her tilbyder vi dig assistance ved at lave de nødvendige tegninger og udfylde ansøgningen om tilladelse til at bygge den ønskede tilbygning.

Du skal derfor hverken bruge kræfter eller tid på denne del af processen. BM Tømrer & Snedker ApS er med dig hele vejen gennem byggeprocessen – både før, under og efter det udførte arbejde.

FORSKELLIGE TYPER AF TILBYGNINGER

Der findes forskellige typer af tilbygninger, og hos BM Tømrer & Snedker ApS kan vi være behjælpelige med både de små og store tilbygninger. Vi er blandt andet specialister i følgende;

  • Garager: Har du netop opkvalificeret med endnu en bil? Så kan det være nødvendigt med en garage. Uanset om du vælger en åben eller lukket garagemodel, så vil det tilføre høj værdi til boligen.
  • Anneks: Et anneks bliver ofte anvendt som tilbygning til sommerhuset, men kan også bruges i den private bolig. Det kan være I mangler ekstra sovepladser i boligen eller mere kontorplads? Et anneks fungerer som et fremragende sted til overnattende gæster, men kan samtidig også fungere som et hjemmekontor, hvor du kan få fred og ro til fordybelse.
  • Udestuer: En udestue kan give et ekstra rum til hygge og samvær. Her kan udsigten til haven nydes, mens man sidder inde i varmen. Udestuen kan anvendes hele året rundt og skaber derfor stor værdi.

Uanset hvad dine ønsker er til en tilbygning, så vil vi kunne være behjælpelige med det hos BM Tømrer & Snedker ApS. Kontakt os så vi gennem en god dialog kan finde den smarteste løsning for lige præcis dig.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL HUS?

Vi får ofte spørgsmål til priser på forskellige tilbygninger, hvilket er forståeligt. Men for at kunne give dig en specifik pris på, hvad det vil koste dig at få opført en tilbygning, kræver det en uforpligtende samtale. I den samtale kan vi dykke ned i alle dine ønsker og drømme, du har til din tilbygning. En tilbygning kan nemlig opføres på mange forskellige måder, så den kommer til at opfylde netop dine behov.

Ud fra vores dialog kan vi lave et pristilbud til dig, som afspejles ud fra dine ønsker og behov. Vi lever af tilfredse kunder, hvorfor vi altid løber den ekstra mil for at nå i mål med dit projekt til den aftalte tid og pris. Derfor vil du altid kunne have ro i maven under hele processen, da vi ikke kommer med nogen pludselige og ubehagelige oplevelser.

Hos BM Tømrer & Snedker ApS kan vi altid garantere kvalitetsbevidst håndværk. Vi sætter en stor ære i at udføre et solidt stykke arbejde, som du vil få glæde og gavn af fremadrettet.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TILBYGNING TIL HUS?

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få en professionel vurdering af, hvad det vil koste at realisere din drøm om en tilbygning. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra tilbygningen til din bolig, dit sommerhus eller kolonihavehus i og omkring Vejle.

Du kan kontakte os på telefonnummer 28 12 73 00 eller på mail brian@bmtømrer.dk. Vi bestræber os på at besvare din skriftlige henvendelse hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.

Hos BM Tømrer & Snedker ApS vil vi glæde os til at høre fra dig, så du kan få realiseret din drøm om en tilbygning til en konkurrencedygtig pris.