Opsætning af køkken
Vi har gennem årene samlet, bygget og monteret en række forskellige størrelser og typer af køkkener.

Opsætning af køkken

Har du fundet dit drømmekøkken og ønsker du professionel hjælp til opsætning og montering af køkken – så er du landet det helt rette sted. Hos BM Tømrer & Snedker ApS er vi specialister i køkken montering.

Vi har gennem årene samlet, bygget og monteret en række forskellige størrelser og typer af køkkener, hvorfor vores ekspertise kan garantere dig et perfekt resultat. Dermed kan du nyde dit drømmekøkken, som er klar til brug, når vi har udført vores arbejde.

Hvis du drømmer om et snedkerkøkken, så kan vi naturligvis ligeledes hjælpe med at fremstille og designe dette. Klik ind lige her og læs mere.

Snedker køkken
Lad os tage en uforpligtende snak dit næste projekt

Spar tid og energi på opsætning af køkken

Der er mange fordele ved at vælge en erfaren snedker og tømrer til at montere og opsætte dit nye køkken. Her kan du få hjælp til montering og samling af dele af køkkenet eller en komplet opsætning af køkkenet. Valget afhænger ofte af, hvor meget tid, du selv vil bruge på at samle dit nye køkken, og hvor meget du vil overlade ansvaret til os som professionelle montører.

Når du vælger os til at hjælpe med opsætning af dit køkken, så sparer du tid og kræfter på at samle og montere et køkken. Det kræver en hel del tålmodighed og erfaring for at få et smukt resultat. Der er mange dele og elementer, som skal monteres korrekt på, så du får et i helt vater og et smukt resultat. Da køkkenet i mange boliger har en central placering i hjemmet, er det også vigtigt, at det bliver gjort til perfektion. Dermed får du også den fulde visuelle og funktionelle oplevelse af at bruge dit nye køkken.

Snedkerkøkken

Garanti for korrekt montering af alle dele

Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til opsætning af køkken, kan du forvente den højeste kvalitet. Vi værner om vores håndværk, og den service vi tilbyder. Vi mener derfor, at opgaven er løst, når køkkenet er samlet og monteret til perfektion. Vi gennemgår derfor køkkenet meget nøje, inden vi præsenterer det for dig.

Alt efter hvilket køkken du har valgt, sørger vi for at følge producentens anvisninger og anbefalinger, så du får mest mulig glæde af dit nye køkken.

Sådan foregår opsætning af køkken

Hvis ikke du har monteret et køkken før, kan det måske virke som en uoverskuelig opgave. Der er mange løse dele, og det kan være svært at overskue, hvor det er bedst at starte, og hvilke udfordringer, du kan støde på.

Med vores erfaring med opsætning af køkken, har vi en klar procedure for, hvilken rækkefølge vi samler køkkenet i. Dermed ved vi, at du får et helt perfekt resultat, som også er effektivt.

Typisk foregår en opsætning af køkkenet ved, at det gamle køkken skal rives ned, inden man kan gå i gang. Hvis du ikke allerede har fået det revet ned, er det noget, som vi naturligvis også hjælper med som en del af processen. Når det gamle køkken er revet ned, samt al el og VVS er klar, så kan vi starte på montering og opsætning af dit køkken.

Hvad koster opsætning af køkken?

Prisen for opsætning af køkken afhænger af flere væsentlige faktorer, før vi kan give en helt nøjagtig pris. Det handler naturligvis om, hvilke dele der skal monteres og installeres, samt hvor stort et køkken der er tale om. Her ser vi på omfanget af opgaven, da prisen oftest handler om, hvor mange timer det vil tage at udføre. Det er klart, at et større køkken med mange dele og elementer tager længere tid, end et lille køkken.

Prisen kan også blive højere, hvis dit gulv er skævt, da vi skal justere vinklerne, så du stadig får et resultat, der er i vater. Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til opsætning af køkken, kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris.

Har du spørgsmål til opsætning af køkken?

Har du spørgsmål til opsætning af køkken, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på, at vi hjælper med en komplet opsætning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sætter gerne tid af til, at vi sammen får en ærlig og god dialog omkring dine muligheder.

Du kan enten ringe til os direkte på tlf. 28 12 73 00 eller skrive os en mail på brian@bmtømrer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og tage en nærmere dialog.

Få et uforpligtende tilbud fra
BM Tømrer & Snedker

Har du behov for en loyal og dygtig tømrer, der går op i sit håndværk?

Vi gør altid vores absolut ypperste for, at du bliver tilfreds og får noget af det bedste håndværk på markedet. Her i forretningen er mottoet nemlig: Alle fortjener godt håndværk.

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller send en e-mail til Brian på Brian@bmtømrer.dk - du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi vender tilbage hurtigst, med et godt tilbud på din opgave.​