SNEDKERSKABE

SØGER DU EN PROFESSIONEL SNEDKER?

Hos BM Tømrer & Snedker ApS har vi uddannede snedkere, som kan fremstille og bygge skabe præcis efter de mål, du kunne tænke dig. Så står du med drømmene om et skab passende til præcis dine ønsker og behov, så kontakt os i dag. 

KONTAKT BM TØMRER & SNEDKER I DAG!
Snedkerarbejde

SNEDKERSKABE PRÆCIS TIL DIG

Hos BM Tømrer & Snedker ApS har vi stor erfaring med at designe og specialbygge forskellige typer af snedkerskabe. Vi kan fremstille og bygge skabe præcis efter de mål, du kunne tænke dig. Og du kan vælge imellem en lang række af kvalitetsmaterialer.

Det åbner op for mange muligheder, hvor du enten kan vælge et enkelt materiale eller kombinere det med flere materialer. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte de rette materialer.

Et snedkerskab er desuden et bæredygtigt valg. Typisk vil levetiden være væsentlig længere end ved et masseproduceret skab, da håndværket er bedre og materialerne nøje udvalgt. Skabet kan således gå i arv i generationer i familien.

SNEDKERSKABE EFTER DINE SPECIFIKKE ØNSKER

En stor fordel ved at få lavet et snedkerskab hos os er, at du ikke skal bekymre dig om at returnere et fejlkøb, som ikke passer i størrelsen, eller at du vælger en løsning, som alligevel bliver kasseret ret hurtigt. Med et skab fra BM Tømrer & Snedker ApS får du den rette løsning fra start.

Vi lytter til dine behov og ønsker ift. design, stil, materiale, mål og lignende. Her byder vi naturligvis gerne ind på funktionalitet og design, så du får det helt optimale skab til hjemmet. På denne måde får du en specialtilpasset og skræddersyet løsning, som passer til din bolig.

Et snedker skab kan enten være en reol, en garderobe eller en helt tredje form for skab. Hvis du selv har designet et skab eller har de nøjagtige mål, kan vi hjælpe med at producere og bygge skabet til dig. Vi hjælper naturligvis også med at færdigudvikle din tegning eller hvis det skal finpudses.

Snedkerarbejde

Har du brug for en dygtig tømrer?

2812 7300

HVAD ER PRISEN FOR SNEDKERSKABE?

Prisen for at få bygget et snedker skab kan være svær at definere uden specifikke mål og oplysninger. Der er flere væsentlige elementer, som spiller ind på den endelige pris, når du skal have bygget et eller flere snedkerskabe.

Når du skal have bygget et snedkerskab, spiller prisen for materialet naturligvis en stor rolle. Hvis du f.eks. ønsker at få bygget et skab af træ, er der flere forskellige træsorter at vælge mellem. Der kan være store prisforskelle alt efter, hvilken træsort du vælger.

Herudover spiller selve designet en stor rolle. Alt efter hvor mange detaljer du ønsker, og hvor krævende de er, vil det naturligvis spille en rolle for den endelige pris.

Til gengæld betyder det også, at du kan få lavet et snedker skab med præcis de detaljer, som du ønsker – så du ikke behøver at gå på kompromis sammenlignet med et masseproduceret skab.

Når du vælger BM Tømrer & Snedker ApS til at bygge snedkerinventar, kan du altid forvente høj kvalitet. Vi bestræber os gang på gang at levere et godt stykke håndværk.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

HAR DU SPØRGSMÅL VEDRØRENDE SNEDKERSKABE?

Det er helt gratis og uforpligtende for dig at tage kontakt til os. Dette er uanset om du har en konkret plan om dit fremtidige snedker skab, eller blot går med drømmen om et.

Vi er klar på at sparre med dig, så du bliver klogere på, hvordan et snedker skab evt. kan komme til at se ud, og hvordan det kan fungere i praksis hos dig.

Du kan vælge at kontakte os ved at ringe til os direkte på tlf.nr. 28 12 73 00. Du kan også vælge at skrive os en mail på brian@bmtømrer.dk. Her bestræber vi os på at besvare din skriftlige henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.